Új vásárló regisztrálása

Kedves Új Vásárlónk!

Örülünk, hogy áruházunk kínálatában megtalálta az Önnek megfelelő terméket és bízunk benne, hogy sokáig vásárlóink között lesz! A vásárláshoz szükséges regisztrációs űrlap kitöltése előtt néhány mondatban szeretnénk Önt tájékoztatni cégünk adatvédelmi politikájáról. Kérjük szánjon erre pár percet, annak érdekében, hogy a későbbiek során ne okozzunk Önnek kellemetlen perceket!

Adatvédelmi információk

részletes tájékoztatásért kattintson >> IDE <<

A személyes adatok védelméről szóló 2011. évi CXII. adatvédelmi törvény szerint a Kántor  Kft. személyes adatait önkéntes megrendelése esetén feldolgozza annak érdekében, hogy a megrendelt árut eljuttassa Önnek, valamint hogy árajánlatot, akciókat, igénylés esetén hírleveleket, reklám- és marketing információkat, jutasson el Önnek levélben, telefonon, SMS-ben vagy más kommunikációs eszközök útján.

A regisztrált adatokat a Kántor Kft. kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha azt a felhasználó e-mailben (info@kantor-metal.hu) vagy postai úton levélben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

Személyes adatait kizárólag a fent meghatározott célokból kezeljük.


Regisztrációs adatok
E-mail
Jelszó
Írja be ismét a jelszót
Kapcsolattartó adatok
Név
Telefonszám
+
Mobilszám
+
Számlázási adatok
Név
Ország
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Cég esetén adószám
EU adószám
Szállítási adatok
A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.
Webáruház készítés